Uitlaatservice: aanmelden

  1. Home
  2. Uitlaatservice: aanmelden

Heeft u belangstelling dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier op de website.

Ik kom dan bij u langs voor een intake gesprek. Hierbij worden vragen en wensen besproken en kan ik kennis maken met u en uw hond. Tevens krijgt u een overeenkomst formulier en een voorwaarden formulier, welke ingevuld en voor accoord getekend dienen te worden.
De betaling voor de uitlaatservice gaat middels de aankoop van een strippenkaart.

Wanneer u één maal per week gebruik maakt van de uitlaatservice, dan kunt u een strippenkaart kopen voor 5 keer uitlaten (€ 60,-).

Wanneer u meerdere keren per week gebruik maakt van de uitlaatservice, kunt u een strippenkaart voor 10 keer uitlaten kopen (€ 100,-). Na elke keer dat uw hond mee is geweest met de uitlaatservice, wordt er 1 strip afgetekend.

Tijdens de eerste wandeling kan ik een indruk krijgen of uw hond in de groep past en of hij/zij zich daarin prettig voelt. Dit wordt dezelfde dag nog met u geëvalueerd. Het is immers belangrijk dat uw hond zich veilig en prettig voelt tijdens het uitlaten.

Ook worden er regelmatig foto’s en filmpjes gemaakt tijdens het uitlaten, zodat u op de hoogte blijft van de activiteiten van uw hond.

Mocht u zelf een keer mee willen met de uitlaatservice dan is dat vanzelfsprekend mogelijk.

Menu